+36 54 999-640 info@herpaly.hu

Berettyóújfalu központjában, a település szívében található a Piac. Sok minden köti ide a helyieket: vannak itt évtizedek óta állandó árusok és állandó vásárlók, de minden nap akad olyan, aki csak most fedezi fel magának Bihar ízeit és értékeit. A helyi választék impozáns: friss zöldségek, finom házi sajtok és kiváló minőségű húsáruk kerülnek itt a bevásárlókosarakba. Ruhaneműk, barkács eszközök és háztartási cikkek: itt mindent megtalál az ember, amire szüksége van.

És, hogy miért több ez, mint egy egyszerű piac? A berettyóújfalui Piac közösségi szintér is. Vannak, akik direkt a szombat reggeli piacnapokra beszélnek meg ide találkozót, ilyenkor együtt vásárolnak, egy jó kávé mellett megbeszélik a hét eseményeit, majd együtt térnek be kedvenc árusaikhoz.

Nemcsak a múlt emlékei, de a jövő tervei is szerethetővé teszik a Piacot. Új, modern vásárcsarnok és hangulatos zöldövezet került nemrégiben itt kialakításra. Ma már nemcsak csütörtökön és szombaton nyüzsgő és élettel teli a Piacunk, de a tematikus piaci napoknak és az idei évtől megvalósításra kerülő közösségi programoknak hála olyan élményeket kínálunk majd, amelyek miatt bármikor érdemes lesz hozzánk kilátogatni.

Folyamatosan fejlődünk, és azon vagyunk, hogy mindenki megtalálja nálunk a kedvére való időtöltést. Van, akinek találkozási pont, van, akinek a nagybevásárlás terepe, van, aki csak egy jó lángosért látogat el hozzánk. Mert nálunk mindezt egy helyen megtalálja.

Ez a berettyóújfalui Piac. Minden izében Bihar.

Megszakítás